Biografie


Ontstaan in 2004 op het Limburgse platteland tussen Maas en Peel door vijf bevriende muzikanten die aan een nieuwe uitdaging toe waren. Plezier in het muziek maken staat voorop, maar de muziek van de oude meesters zoals Cash, Elvis, Williams e.a.  worden zo traditioneel mogelijk gelaten.
De muziek die The Three Amigos maakt laat zich het beste omschrijven als Outlaw Country-Rock. Door onze bezetting van drie gitaren, (contra)bas, drums en meerstemmige zang is een uniek bandgeluid ontstaan.  De nummers worden in hun waarde gelaten volgens de beste outlawcountry  & westerntraditie. Tenminste, dat proberen we! Dat er hier en daar toch wat invloeden uit de blues en hardrockhoek te horen zijn komt door de muzikale voorkeur van de bandleden zelf.
De muziek van The Three Amigos leent zich voor ieder podium; van festivals, motortreffens, kermissen tot bruincaféconcerten.
Omdat onze helden van nature zeer sterke nummers gemaakt hebben, blijft het mooie muziek als het akoestisch gespeeld wordt. Daarom zijn we ook te boeken voor (semi)akoestische optredens..... wel de Amigos-sfeer maar met minder decibels.
 
You bring the beer, we’ll bring the shine ......